Nanna. 2

Nanna. 2

Tuuli Hypénin kettutyttö-Nannaa olisi tarjolla lisää. Opiskeluelämä on vahvasti edelleen mukana. Kämppis Ritu opettaa Nannalle elämää, vaikka omastakaan suoriutuminen ei ole ihan selviö.

Mukana menossa myös Nannan pikkuveli Veikka, vaihto-oppilas naali Nilak, Misse Kolli ja joukko muita eläinhahmoja.

Piirros- ja väritys jatkavat Nemi-linjalla. Mangan vaikutus näkyy edelleen vahvasti, vaikka Taiteilija ei omien sanojensa mukaan ole lainkaan kyseisen genren ystävä.

Nanna syntyi alunperin Sarjis 2009 -kilpailuun, jossa se sai kunniamaininnan. Vuonna 2012 strippiä julkaisevat arkisin Helsingin Uutiset, Vantaan Sanomat, Länsiväylä, Turkulainen, Tamperelainen, Seinäjoen Sanomat, Lappeenrantalainen ja Imatralainen.

Hypén, Tuuli

Arktinen banaani

978-952-270-013-1

64 s.

Hypén, Tuuli, “Nanna. 2 ,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 19. marraskuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11333.