Löylyä, Supermauno!

Löylyä, Supermauno!

Vuonna 1961 syntynyt maanviljelijä Jukka Tilsa ottaa taukoa jyvän jemmaamisesta ja lataa absurdia supersankariutta täyden almbumin verran ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen. Kaikillehan nämä Tilsan teot eivät toimi. Se ei haittaa. Supersankareita suomisarjis-skenessä ei ole koskaan liikaa. SuperMauno laittaisi pökköä pesään ja löylyä lissää, mutta ensin täytyy selvittää kuka varasti löylyistä höyryt. Teos ei kaivanne enempää lisäselvitystä, ja kaikessa outoudessaan, lisäselvitysten antaminen olisi turhaa. Jukka Tilsalle on myönnetty Puupäähattu vuonna 2001.

Tilsa, J.

Suuri Kurpitsa

978-952-9887-76-7

48 s.

Tilsa, J. , “Löylyä, Supermauno!,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 7. joulukuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11334.