Leviathan - ja muita sarjakuvia Kemin pohjoismaisesta sarjakuvakilpailusta 2010

Leviathan - ja muita sarjakuvia Kemin pohjoismaisesta sarjakuvakilpailusta 2010

Kemin pohjoismaiseen sarjakuvakilpailuun 2010 osallistuneista sarjakuvista koottu antologia esittelee pohjoismaista sarjakuvaa. Mukana on myös lukemista helpottavat käännökset.

Antologin om nordiska serier som deltagit i den nordiska serietävlingen i Kemi 2010. Innehåller översättningar som underlättar läsandet.

Koskela, Alpo

Kemin sarjakuvakeskus ry

Muu tekijä

Kervinen, Jarmo ; Elftorp, Mattias ; Brandshaug, Ståle ; Myllyniemi, Sami ; Kukko, Aapo ; Olsson, Johan ; Nuora, Jouko ; Pitkänen, Lauri ; Strömman, Kasper ; Paju, Tiina ja Bahat Tokar

Formaatti

finnish, swedish, norwegian

978-952-99827-3-8

82 s.

Koskela, Alpo, “Leviathan - ja muita sarjakuvia Kemin pohjoismaisesta sarjakuvakilpailusta 2010,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 6. joulukuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11357.