Pikku-Fingerpori 6: Underground

Pikku-Fingerpori 6: Underground

Maanalaista menoa Fingerporissa! Suuri sähköistäjä, kunnanjohtaja Homelius laittaa tuulemaan eli Heimo Vesan hihat heilumaan. Fingerporin metro laitetaan kerralla uuteen kuosiin.

Mukana myös mm. Hannele Richertin Barbie-fotonovelli Ken söi kesävoin?! sekä sarjakuvaa monilta muilta Fingerporin vetovoiman vangitsemilta tekijöiltä.

Arktinen Banaani

978-952-270-039-1

80 s.

Jarla, Pertti ; Ahonen, JP ; Hypén ja Kataisto ; Hänninen, Tex ; Larmola, Kivi ; Laitinen, Reetta ; Tikkanen, Petteri ; Rauhala, Anssi ; Richert, Hannele, “Pikku-Fingerpori 6: Underground,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 15. marraskuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11358.