Hyi, Homoa!

Hyi, Homoa!

Team Pärvelön kolmas yhteisjulkaisu Hyi, Homoa! kokoaa yhteen lyhyitä sarjakuvia suomalaisuudesta ja homoseksuaalisuudesta tekijöinään myös ryhmän ulkopuolisia piirtäjiä.

Ote aiheeseen on usein humoristinen, mutta mukana on myös vakavampia tarinoita. Antologiassa on teoksia viideltätoista sarjakuvantekijältä ja yhdeltä kirjoittajalta, jolta on saatu mukaan homoseksuaalisuutta viihteessä ja taiteessa käsittelevä teksti.

Lehkonen , Hanna-Pirita

Team Pärvelö

Muu tekijä

Vesikko, Katarina ; Kurki, Ella ; Niinikangas, Päivi ; Tubbs ; Koskinen, Taina ; Keränen, Anni ; Korkiakoski, Saija ; Lehkonen, Hanna-Pirita ; Kekkonen, Miukki ; Muura Karoliina ; Hokkanen, Raakel ; Laurinen, Maaria ; Niva, Niko-Petteri ; Nousiainen, Susanna ; Kampela ; Sundqvist, Maria

978-952-67395-4-0

96 s.

Lehkonen , Hanna-Pirita, “Hyi, Homoa!,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 14. marraskuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11370.