Dodger 2/2003

Dodger 2/2003

Dodger on ilmaiseksi jaettava sarjakuvalehti, jonka perusajatus on toimia foorumina tuoreelle, julkaisemattomalle sarjakuvalle.

Dodger ry

Formaatti

17,5 x 25 cm

48 s.

Manninen, Mika ; Carvalho, Isabel ; Tavast, Valtteri ; Sipi, Markku & Sami Mannerheimo ; Kujala, Jella ; Konsin, Jan ; Musturi, Tommi ; Manninen, Teppo, Petri Suni ; Ahonen, Lauri ; Hertell, Julia ; Muhonen, Anne ; Kuusinen, Janne ; Orpana, Sami ; Juusela, Tuuli ; Leka, Kaisa ; Nilsson, Hertta ; Ekebom, Terhi, “Dodger 2/2003,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 19. lokakuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11403.