Moga Mobo no.:88

Moga Mobo no.:88

Liebe, Freiheit und Comix für Alle!

Muu tekijä

Ackermann, Titus ; Greulich, Jonas ; Gronle, Thomas

Formaatti

17 x 24 cm

german

83 s.

Jonas ; Gronle, Thomas , Dumont, Mirjam ; Titus ; Krug, Nora ; Kamagurka ; Nevins, Mark ; Gad, Ayelet ; Kunijasu, Kaori ; Dog, Joe ; Jan ; Habermacher, Ivo ; Esjottes ; Pankoke, Betie ; Okazaki, Bob ; Petrucci, Michele ; Baruch, Michal ; Lasky, David ; Ganuza, Guillermo ; Horrocks, Dylan ; Macan, Darko ; Orsted, J. ; Pestana, Teresa ; Mosdal, Søren ; Rakezic, Sasa ; Liszik, Erkut ; Eistert, Viola ; Smelly, “Moga Mobo no.:88,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 15. joulukuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11423.