Aihe

Pro gradu

Pro gradu -tutkielma. Itä-Suomen yliopisto, filosofinen tiedekunta, humanistinen osasto, suomen kieli ja kulttuuritieteet, mediakulttuurin ja viestinnän suuntautumisvaihtoehto. Joensuu.

Linkki pdf-tiedostoon

Suomen sarjakuvaseuran kokoelma

Saharinen, Jokke

Itä-Suomen yliopisto

Formaatti

124 lehteä + liitteet : kuv.

Saharinen, Jokke, “Mediamaailman kameleontti vaihtaa väriä - Sarjakuvakerronnan remediaatio, digitaalinen lukukokemus, multimodaalisen internetsarjakuvan määrittely ja sovellus,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 18. elokuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11572.