Aihe

Pro gradu

Graafisen suunnittelun lopputyö. Taideteollinen korkeakoulu. Helsinki.

Tekijä tutkii Tove Janssonin ja Mauri Kunnaksen haastattelujen sekä oman taustansa avulla lapsuuden kokemusten heijastumista taiteilijan kirjatuotantoon.
Lisäksi kirjoittaja esittelee "Kalle on kalamies" -lastenkirjan tekoprosessia.

Nuortimo, Pentti

Taideteollinen korkeakoulu

Formaatti

36 s.

Nuortimo, Pentti, “Pentti Nuortimon tekemä vertaileva haastattelu siitä, miten kasvuympäristö näkyy Tove Janssonin, Mauri Kunnaksen ja Pentti Nuortimon tuotannossa ja miten kuvakirjat ovat syntyneet,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 8. joulukuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11590.