Aihe

Pro gradu

Taiteen maisterin opinnäytetyö. Taideteollinen korkeakoulu, taidekasvatuksen osasto, kuvataidekasvatus. Helsinki.

Opinnäytteen produktio-osana Tarina minulta -sarjakuvatyöpajakonseptin kehittäminen ja toteutus osana Pelastakaa Lapset ry:n Adoptiolapsille eheämpi elämä -hanketta.

Vilmilä, Fanny

Taideteollinen korkeakoulu

Formaatti

119 [i.e. 116] s. : kuv.

Vilmilä, Fanny, “Tarina minulta : toiminnallinen tutkimus sarjakuvatyöpajan suunnittelusta ja toteutuksesta osana adoptiolapsille eheämpi elämä –kehittämishanketta.,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 22. elokuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11689.