Aihe

Sivuainelaudatur

Sivuainelaudaturtutkielma. Tampereen yliopisto, humanistinen tiedekunta, taideaineiden laitos, yleinen kirjallisuustiede.

Linkki pdf-tiedostoon

Suomen sarjakuvaseuran kokoelma

Miettinen, Mervi

Lähde

Tampereen yliopisto

Formaatti

55 s. + kuvaliitteet 11 s.

Miettinen, Mervi, “"We've always been criminals. We have to be criminals." - Supersankarisarjakuva ja ei-sallitun kertomuksen ulottuvuudet Frank Millerin teoksessa Batman: The Dark Knight Returns,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 12. marraskuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11717.