Aihe

Pro gradu

Pro gradu -tutkielma. Tampereen yliopisto, kieli-, käännös- ja kirjallisuustieteiden yksikkö, englantilainen filologia.

Linkki pdf-tiedostoon

Viitanen, Jani

Lähde

Tampereen yliopisto

Formaatti

101 s.

Viitanen, Jani, “Death in the American Comic Strip - Differences in Dealing with the Topic of Death in American Newspaper Comic Strips and American Internet Comic Strips,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 14. lokakuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11718.