Aihe

Pro gradu

Pro gradu -tutkielma. Tampereen yliopisto, kieli- ja käännöstieteiden laitos, suomen kieli.

Linkki pdf-tiedostoon

Pesonen, Hanna-Kaisa

Lähde

Tampereen yliopisto

Formaatti

81, [5] s.

Pesonen, Hanna-Kaisa, “Joku mäkitupalaiskäpy ja hänen koinsyömä kotikarhunsa eivät kyllä estä Roope Ankkaa pääsemästä kultakätkölleen! : Aku Ankka -sarjakuvalehden kielen luettavuus ja ymmärrettävyys lapsilukijan näkökulmasta,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 15. joulukuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11721.