Aihe

Pro gradu

Pro gradu -tutkielma. Joensuun yliopisto, humanistinen tiedekunta, vieraiden kielten laitos, venäjän kieli.

Yletyinen, Jaana

Joensuun yliopisto

Formaatti

83, 20 s.

russian

Yletyinen, Jaana, “Речевые акты первичных междометий в русских переводных журналах-комиксах / Rečevye akty pervičnyh meždometij v russkih perevodnyh žurnalah-komiksah (Primaaristen interjektioiden puheaktit venäläisissä käännössarjakuvissa),” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 22. marraskuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11766.