Aihe

Pro gradu

Pro gradu -tutkielma. Itä-Suomen yliopisto, filosofinen tiedekunta, humanistinen osasto, Suomen kieli ja kulttuuritieteet, kirjallisuuden suuntautumisvaihtoehto.

Toikkanen, Jukka

Joensuun yliopisto

Formaatti

99, [5] s.

Toikkanen, Jukka, “Ei tekstiä ilman kuvaa. Sarjakuvan ilmaisukeinoja ja historiaa tarkasteleva tutkimus Joensuussa opiskelevien nuorten sarjakuvien lukemisesta ja arvottamisesta,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 13. marraskuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11767.