Aihe

Pro gradu

Pro gradu -tutkielma. Tampereen yliopisto, kieli-, käännös- ja kirjallisuustieteiden yksikkö, englantilainen filologia.

Hentinen, Piritta

Tampereen yliopisto

Formaatti

48 s.

Hentinen, Piritta, “"In the Natural Order of Things Cats Aren't Fat, Garfield" - Analysis of the Multimodal Mechanisms that Create Human and Cat-like Qualities in Jim Davis's Comic Character Garfield,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 19. elokuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11801.