Aihe

Pro gradu

Pro gradu -tutkielma. Helsingin yliopisto, filosofian, historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitos, yleinen kirjallisuustiede.

Sinkko-Westerholm, Pipsa

Helsingin yliopisto

Formaatti

80 s. : kuv.

Sinkko-Westerholm, Pipsa, “Höpsöä huuhaata vai ideaalia indoktrinaatiota? : Aku Ankka -lehden kriittinen arviointi teoksessa Kuinka Aku Ankkaa luetaan: imperialistinen sisältö Disneyn sarjakuvissa sekä suomalaisissa kirjoituksissa vuosina 1971-2011,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 13. joulukuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11913.