Nykyperinne : 1968-1971.

Nykyperinne : 1968-1971.

Aihe

Pro gradu

Sivuaineen pro gradu -tutkielma. Helsingin yliopisto, kansanrunoustieteen laitos.

Sarja: Helsingin yliopisto. Folkloristiikan laitos. S-sarja ; 205.S-sarja. Samassa niteessä yhteensidottuna seminaarityöt: Kuuhuulia, Oy Yleisradio Ab:n kesällä 1969 järjestämän "Kuuhuulia"-nimisen kilpailun sadon tarkastelua : vanhaan perinteeseen perustuvat, historialliset, uskonnolliset ja päivänkohtaiset huulet / Erkki Annala (1970). Aku Ankan juoniaineksia / Satu Apo (1970). Kisällilaulu / Pekka Gronow (1970). Protestilaulun tyylikeinoista / Helena Hartikainen (1968). Asterix seikkailee : perinteellinen vai eliittisarjakuva / Jorma Huttunen (1971). Sarjakuvat perinteenä : juonikuvioiden konstanssien tutkimuksesta / Heikki Kaukoranta (sivulaudaturtyö, 1970). Ufot - Jumala - spiritismi : havaintoja ylioppilaiden uskosta yliluonnolliseen / Mauri Levomäki (1970). Iskelmien aiheiden luokittelu / Marja Leena Lylykangas (1968). Tarzanista / Leena Salokangas (1969).

Suomen sarjakuvaseuran kokoelma

Helsingin yliopisto

1968 -1971

Formaatti

9 nid. (n. 500 aukeamaa) : kartt,. kuv.

Annala Erkki, Apo Satu, Gronow Pekka, Hartikainen Helena, Huttunen Jorma, Kaukoranta Heikki, Levomäki Mauri, Marja Lylykangas Leena, Salokangas Leena, , “Nykyperinne : 1968-1971.,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 15. heinäkuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/11918.