Corto Maltese: Les Celtiques

Corto Maltese: Les Celtiques

Kelttiläistarinoissa laivaton merikapteeni Corto Maltese seikkailee ensimmäisen maailmansodan aikaisessa Euroopassa – kelttiläisten myyttien, Irlannin Sinn Féinin ja Shakespearen unen, tarun ja historian maailmassa. Corto ilmaantuu jonnekin, katselee ympärilleen, tapaa ystäviä, kärjistää pelkällä olemassaolollaan tapahtumien kulkua ja palaa takaisin… eikä mikään ole entisellään.

Teos sisältää tarinat O-mollikonsertto harpulle ja nitroglyseriinille, Talviaamun unelma ja Picardien ruusuja sekä Burleski Zuydcooten ja Bray-Dunesin välillä. Albumi on ranskankielinen.

Pratt, Hugo

Casterman

Ranska, French

2-203-34428-8

Pratt, Hugo, “Corto Maltese: Les Celtiques,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 20. marraskuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/12013.