Ruutujen välissä - näkökulmia sarjakuvaan

Ruutujen välissä - näkökulmia sarjakuvaan

Sisällys: Miten sarjakuvista tuliyliopistokelpoisia? / Juha Herkman. Whammo! Sarjakuvan kieli jasarjakuvajulkaisut länsimaisessa kulttuurissa / Pekka A. Manninen.Avainsana, mysteerio, täyskäännös / Tanja Rasila. Kuvan ja sananvuorovaikutus ja sarjakuva psykoanalyysin viitekehyksessä / KaiMikkonen. Yön ritari kohtaa Auschwitzin hiiret / Markku Soikkeli.Teräsmiehiä ja paperinaisia / Johanna Sinisalo. Sarjakuvantekijälähtöinen tutkiminen: Tähtäimessä Masi / Ilpo Lagerstedt.Runokuvia eli miten elämä muuttuu taiteeksi / Tiina Pystynen.Vaahtokarkista lenkkimakkaraksi - ajatuksia sarjakuvan kääntämisestä /Juhani Tolvanen.

Herkman, Juha (toim.)

Tampere University Press

Muu tekijä

Manninen, Pekka A. ; Rasila, Tanja ; Mikkonen, Kai ; Soikkeli, Markku ; Sinisalo, Johanna ; Lagerstedt, Ilpo ; Pystynen, Tiina ; Tolvanen, Juhani

951-44-4072-2

Herkman, Juha (toim.), “Ruutujen välissä - näkökulmia sarjakuvaan,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 18. marraskuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/6130.