Laikku 03

Laikku 03

Angoulême first Prize for the Alternative comics 2005.English translation on each page.Nukkekodissa oli kolme seinää / Katja Tukiainen, Rosa Liksom.Haudankaivaja / Petri Tolppanen, Toivo Tarvas.Puut / Terhi Ekebom, Sari Malkamäki. Kivat sulle, moi / Pentti Otsamo, Juhani Kylätasku. Pohjoisen suuri tyhjyys / Jenni Rope, Laura Honkasalo. Tikapuut / Aapo Rapi, Juha Seppälä.

Asema Kustannus

Muu tekijä

Tukiainen, Katja ; Liksom, Rosa ; Tolppanen, Petri ; Tarvas, Toivo ; Ekebom, Terhi ; Malkamäki, Sari ; Otsamo, Pentti ; Kylätasku, Juhani ; Rope, Jenni ; Honkasalo, Laura ; Rapi, Aapo ; Seppälä, Juha

multilanguage

951-98800-6-2

Avainsanat

“Laikku 03,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 18. marraskuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/7458.