Laikku 04

Laikku 04

All stories written by Pauli Kallio.English translation on each page.Vaikea lapsuus:Oppivelvollisuus ; Pecos Bill pulassa ; Kanadalainen kääntöveitsi / Joel Melasniemi. Make tea, not war I / Tuisku Honkanen.Kesän kärkitulos / Jyrki Heikkinen.Jumalan käsi / Mikko Väyrynen.Mahdoton keski-ikä:Viisikulmainen triangeli / Ville Pirinen.Make tea, not war II / Ville Ranta. Runebergin päivä / Terhi Ekebom. Maailman paras sauna / Christer Nuutinen. Frida Cassandra Puskasin odottamaton vierailu / Kati Kovács.

Kallio, Pauli

Asema Kustannus

Muu tekijä

Melasniemi, Joel ; Honkanen, Tuisku ; Heikkinen, Jyrki ; Väyrynen, Mikko ; Pirinen, Ville ; Ranta, Ville ; Ekebom, Terhi ; Nuutinen, Christer ; Kovàcs, Kati

multilanguage

952-99407-1-8

Avainsanat

Kallio, Pauli, “Laikku 04,” Sarjakuvaseuran kokoelman tietokanta, viitattu 21. lokakuuta 2019, https://www.sarjakuvaseura.fi/kokoelma/items/show/7459.